Geef vuil geen kans
en bestrijd het vóór het uw terrein opkomt of verlaat!

Altijd propere wielen en chassis dankzij uiterst grondige wielwasinstallaties, ook op moeilijk bereikbare plaatsen!

Vuil verlaat het terrein niet, en krijgt ook geen kans om erop te komen.

Sitewash bath

Verkoop en verhuur

Wheelwash

Verkoop en verhuur

Sitewash bath

Verkoop en verhuur

Dit reinigingssysteem wordt gebruikt in alle situaties waar geen water of elektriciteit voorhanden is. Bij het doorrijden van een waterbad worden de banden en het profiel van het voertuig gewassen. De geribbelde doorrijprofielen trekken het wielprofiel open, waardoor het vuil uit de groeven valt. Er zijn meerdere bandrotaties mogelijk tijdens de was-cyclus. Dit maakt SiteWash Bath doeltreffend op korte én lange termijn.

Sitewash bath

Wheelwash

Verkoop en verhuur

Wielwasreiniging wordt opgedeeld in mobiele en immobiele wielwassystemen. De mobiele systemen zijn compact, makkelijk verplaatsbaar en worden snel geïnstalleerd. Ze zijn ideaal om te gebruiken op korte termijn. De performante vaste, immobiele systemen voldoen aan hoge vereisten en zijn perfect op lange termijn. Beide systemen reinigen grondig, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wheelwash

Verkoop en verhuur

Rindis biedt ook verhuur van wielwassystemen en wielwasbaden aan. Deze wielwasinstallaties kunnen op korte of lange termijn gehuurd worden met eventuele koopoptie. Hiervoor zijn er verschillende type systemen voor verschillende toepassingen mogelijk, afhankelijk van de huurtermijn, vervuiling, hoeveelheid en breedte van de voertuigen.

Prijsaanvraag