GEEF ZIEKTES GEEN KANS EN BESTRIJD ZE VÓÓR ZE UW TERREIN OPKOMEN OF VERLATEN!

wieldesinfectiebad en sproeiboog sproeipoort portique de desinfection bain de desinfection

Biosecurity verhogen door combi type DSS en DSD desinfectiesystemen

terug

Compact, mobiel en een vol automatisch desinfectie sproeiboog, vermijd dat ziektes worden verspreid via de banden, chassis en de buitenkant van vrachtwagens.

Het desinfectie doorrijbad  “Disinfection Simple Drive-thru” systeem (DSD) en sproeiboog “Disinfection Simple Spray” zijn speciaal ontworpen, om uw bio security te verhogen.  Het is het beste verdedigingsmechanisme tegen het verspreiden van ziektes van rondrijdende voertuigen.

Ideaal voor het vermijden van het verspreiden van infecties zoals Covid, varkenspest, kippenziektes, enz.  Deze systemen zijn ontworpen voor verschillende sectoren zoals boerderijen, broeierijen, viskwekerijen, veemarkten, veetransport en meer.

De 2x Drive-thru gegalvaniseerde doorrijbakken, hebben een robuust platform met lage oprijrampen.  De lengte van 5m, laat een volledige wielrotatie toe, zodoende dat het volledige wielprofiel is ontsmet.

In combinatie kan de DSS ontsmettingspoort worden geïnstalleerd.  Dit systeem heeft 2 verticale en 2 horizontale sproeibuizen.  Deze desinfectiepoort bevatten strategisch geplaatste sproei nozzles zodat het volledige voertuig wordt ontsmet (zijkant/onderkant en bovenkant).

De systemen bevatten een activatiesensor, Inox kast met  een dosseringsunit, pomp en  elektrische kast.

De 3 bar druk laat een constante ontsmetting toe, in alle mogelijke weercondities.  De sproeicyclus kan worden geoptimaliseerd om aan specifieke wensen te voldoen.

Dit is het perfecte, compacte systeem om te voldoen waar biosecurity en plaatsgebrek een bezorgdheid is.

Onze DSD en DSS desinfectiesystemen zijn uniek.  Het is een volledig opbouwsysteem op de grond, dat eenvoudig kan worden verplaatst van locatie naar locatie.  Dit geeft een enorme flexibiliteit.

Onze desinfectie sproeibogen en doorrijbakken zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, met als gevolg dat dit de meest robuuste en gebruiksvriendelijke systemen zijn op de markt.